Arbeta hos oss

Evidensia AB har avtal med Haninge kommun i Stockholms län för att driva hemtjänst enligt kundvalsmodellen.

VD i Evidensia AB är Mariette Dahlberg. Evidensia AB erbjuder sina kunder hemtjänst med ett individuellt utformat stöd som utgår från de behov och önskemål, kunden förmedlar oss. Vård och omsorgsinsatserna är biståndsbedömda utifrån biståndsbeslutbeslut som beviljats.

Att arbeta inom Evidensia AB förväntar vi oss att du ger ett tryggt stöd till kunden i vardagslivet genom hög service och god omvårdnad. Känslan för kundens behov finns i öppet bemötande, hög flexibilitet, respekt som bygger på förståelse för kundens behov och en uttalad lyhördhet. Med andra ord, vi förutsätter att du har stort engagemang inom vård och omsorg.
Evidensia erbjuder stöd och service med högsta kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap.

Har du bred kunskap och utbildning inom vård- och omsorg eller annan likvärdig merit är du välkommen att ansöka. Vi förväntar oss att du ska ha körkort kunna tala och skriva svenska flytande, har du även finska språkkunskaper är det meriterande.

Lediga jobb hos oss

Vikarier, för arbete på timme dag- och helg Vi söker dig som vill arbeta med äldrevård inom hemtjänst Arbetet består bland annat av sedvanliga uppgifter t.ex. personlig omvårdnad, hjälp i samband med hygien, påklädning, hjälp med måltid, städ, tvätt och inköp. Arbetsuppgifterna är inte enbart praktiska göromål utan det är lika viktigt att Du kan stimulera våra kunder till en aktiv livsföring samt har förmåga att skapa en trygg miljö.

Som person har du erfarenhet från hemtjänst. Du är intresserad av att arbeta med äldre människor och deras anhöriga. Det är viktigt att du är ansvarsfull och lyhörd, är van att arbeta med omvårdnad samt samarbeta med kollegor. Evidensia arbetar med en ständig utveckling av arbetssätt, bemötande hos kund och personalens fortbildning.

Våra krav är att du

Har någon form av vårdutbildning eller dokumenterad erfarenhet från vård och omsorg. Vi ser gärna att du har gått validering för kravmärkt yrkesroll.

Behärskar svenska språket i tal och skrift
Körkort är ett krav har du tillgång till egen bil är det bra men inget krav
Är en engagerad person med ett bra bemötande
Flexibel och vågar ta eget ansvar